Open bedrijvendag 2014

Informatie Open bedrijvendag 2014

Namens de Ripse Ondernemers Vereniging nodigen we u uit om deel te nemen aan de bedrijvendag op 1 juni 2014. Deze dag staat in het teken van: “De Rips Onderneemt”.

We willen samen met u als collega-ondernemer een indrukwekkende dag neer zetten voor een zo breed mogelijk publiek van jong & oud. We laten zien wat voor bedrijven er in de Rips gevestigd zijn en welke diensten we verlenen.

Op 14-3-2013 hebben we de aftrap naar deze dag gegeven met een informatieavond in Dn Eik. Een groot aantal ondernemers heeft deze avond bijgewoond, echter we hebben ook een aantal mensen gemist. Op deze avond werden op een aantal zaken in gegaan die voor u als ondernemer van belang zijn om uw bedrijf te kunnen presenteren. Geheugen steuntjes, hoe wilt u gezien worden, opendag en dergelijke zijn onderwerpen die aan bod kwamen tijdens deze discussie.

Er is een commissie gevormd die de organisatie op zich gaat nemen. Deze groep bestaat uit enthousiaste Ripse ondernemers en u kunt zich tot hen wenden voor informatie.

Organisatie bedrijvendag ROV 2014

Ruud van Dijck Autorijschool van Sleuwen
Arthur Gerrits Fransen - Gerrits
Bart Martens Martens vd Wallen Dakwerken
Gerwin Goossens Knijnenburg Autobedrijf
Ronald van den Akker Stucadoorsbedrijf vd Akker-Blenckers
Frans Ploegmakers Ploegmakers Groep

Deze groep personen hebben een enquête rond gestuurd naar alle ondernemers in De Rips met vragen t.b.v . de open bedrijvendag. Met een terugkoppeling van ruim 80 % waren we erg aangenaam verrast en kunnen we wel zeggen dat het nu al leeft in De Rips.

We zullen op een informatie avond een terug koppeling maken van de uitkomsten van de enquête, zodat alle ondernemers op de hoogte zijn van de ontwikkelingen.

We willen alle ondernemers die in De Rips gevestigd of woonachtig zijn de mogelijkheid geven om zichzelf op deze dag te promoten.

Alvast bedankt, en graag tot de volgende bijeenkomst voor de Bedrijvendag De Rips.

“ De Rips Onderneemt “

Met vriendelijke groet,
Commissie Bedrijvendag De Rips

Artikel bedrijvendag krant - De Rips Onderneemt! Gezamenlijk!

In maart 2008 is de Ripse Ondernemers Vereniging (ROV) opgericht. Het doel: Krachten bundelen en ideëen delen! De ondernemers die aangesloten zijn bij de ROV staan achter elkaars ondernemerschap en zetten zich in voor een gezond ondernemersklimaat in de Rips.

Nu, ruim 5 jaar later, op zondag 1 juni 2014 vieren we dit met bijna 40 ondernemers op unieke wijze. Deze dag staat in het teken van de Ripse ondernemers en van 11.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkombij de deelnemende bedrijven.

In hartje de Rips wordt er een ondernemersplein gebouwd, waar ruim 20 ondernemers u laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Daarom heen, verspreid door de Rips, zetten nog eens 18 ondernemers de deuren van hun bedrijf open om u te verwelkomen. Voor jong en oud is er veel te zien en te doen. En ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.
De Ripse Ondernemers Dag wordt een gezellig en inspirerend evenement en het bied bezoekers en ondernemers de kans om elkaar op een bijzondere wijze te leren kennen.

Parkeren is mogelijk op een tweetal parkeerplaatsen langs de Kruisberglaan ter hoogte van Van der Heijden transport, en langs de Burgemeester van de Wildenberglaan ter hoogte van Ploegmakers Rips bv. (zie plattegrond). Er rijden de hele dag gratis treintjes rond om u langs alle bedrijven te vervoeren. U vindt meer informatie op onze website www.rov-derips.nl

Namens de ROV wordt er op deze dag een blijvende herinnering aan het dorp geschonken