Partycentrum D’n Eik

Gelegen aan het dorpsplein in hartje De Rips, ligt Partycentrum D’n Eik. Ons partycentrum beschikt over een gezellig café en diverse zalen. Ook voor catering op locatie bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Erwin & Margaret kunt u terecht voor allerlei gelegenheden zoals feesten, bruiloften, koffietafels, diners, bijeenkomsten, vergaderingen, terrasje of zomaar een avondje gezellig stappen. Ook verzorgen wij feesten of gelegenheden op locatie. Om uw feest of gelegenheid compleet te maken verzorgen wij naar wens de drank, catering-benodigdheden en zelfs de bediening op locatie zodat u volop en zonder zorgen van uw feest of gelegenheid kunt genieten.

Uniek zijn onze zelfrijdende frituurwagens die uw feest of evenement compleet maken tegen een zeer scherpe prijs. Bezoek onze website voor meer info: www.delikaat.eu. Kortom reden genoeg om eens een bezoek te brengen bij Partycentrum D’n Eik om te genieten van onze brabantse gastvrij- en gezelligheid. Onder ons motto:

De kroon op elke gelegenheid!

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee geven wij u graag doch vrijblijvend advies over het slagen van uw feest en/of gelegenheid.